FLORIN SALAM SI SARAC DACA ERAM FREE DOWNLOAD

Poate este si din cauza faptului ca nu m-am intalnit direct cu sefii de magazin, respectiv patronii. Ai vreo sansa sa mai avansezi? Pacat va fi pentru locul tau de munca pentru ca nu o sa primesti niciodata salar de roni si bonuri. Toata lumea se plange dar nu face nimic? Si din ce va plati? Vanzatoarele nu cred ca au mai mult de 8 clase , nu sunt pro client si cum a zis chiar una dintre ele care lucreaza acolo despre ea ,citez:

Uploader: Torg
Date Added: 24 July 2018
File Size: 69.98 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 13462
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Pai cum frate lucrezi la MIC. La noi in prahova este omare bataie de joc. Sper vreodata sa am plcerea de florib afla ca toti cei care nu isi merita posturile de District adca sa nu mai fie pe acest post stiu doar sa ia un salariu pe care chiar nu il merita si nu spun asta doar ca sa ma aflu in treaba ci din cunostinta de cauza. Sper sa nu fie nevoie desi eu i-am spus ca atitudinea nu este cea potrivita.

Mic.ro: nimic din toate

Am si eu nevoie de o adresa de mail de la departamentul de resurse umane MIC. Nu trebuie sa spun atunci cine este.

Tigarile se tin in spatele asistentului…deci clar nu pot fi furate de vreun cumparator. Pacat ca uita de unde a plecat,si poate se va intoarce…. Produsele care au fost lipsa furate ne pune sa le platim din mana. De aceea cei ce chiar au probleme nu vor fi ascultati. Acolo parca era mai mult calm. Dea unde se plateste diferenta de la la ?

  SANSUI H48 PC SUITE FREE DOWNLOAD

Puteti sa plecati din firma cu data de florin salam si sarac daca eram a activitatii. Am si eu o intrebare: Daca nu ,vi se va desface contractul de munca indisciplinar si nu e bine.

De flotin i s-a mai spus ca dupa ce face marele curs trebuie sa dea florin salam si sarac daca eram test, pe care daca il pica nu va fi angajata dar cursul de de euro tot trebuie sa il plateasca. Omul nu duce lipsa de idei! ADE bonurile in MS au ajung ieri,si vor ajunge la fiecare in functie de locatie.

Daca aveti lipsuri inseamna ca nu le bateti pe casa si cineva baga banii in buzunar…sau aveti voi alta varianta ptr lipsuri? Eu chiar nu ii inteleg pe acesti oameni care se plang…. Din pacate nu exista solutie de rezolvat ptr ca nu pot sl toti angajatii odata asa cum ar merita mic. Daca ai nesansa sa nu le placa ochii tai, ai incurcat-o. Cineva se ascunde ca sa nu fie luat la ros. Da, Anca, unii oameni nu pot fi sinceri, am observat si eu lucrul asta, nu stiu saraac imagineaza ca se poate intampla daca iti spun intentia lor ……probabil se tem sa nu intre celalalt in crize, nu stiu care este explicatia.

Nu iti trebuie aprobarea sefului ierarhic sa ti-o aprobe. Stai ca tampitii cu usile deschise pe tot frigul asta de te imbolnavesti de toate cele pentru ca nu ti se permite, indiferent cat de frig ar fi sa inchizi usa.

  MOUNTIES HEADPHONES FREE DOWNLOAD

Si la reteaua de distributie congelate s-a facut aceasta greaseala de a colabora cu PFA si asta a dus la faliment in doar cateva luni. Cred ca m-as muta la brasov unde am facut practica.

Nu cred ca de la 10 la 11 se face o vanzare asa de mare ca merita sa fie deschis pana la aceea ora.

Atat timp cat pentru banii mei nu am dat niciodata declaratii la Parchet, Patriciu saac imi este un model de urmat. Vreau sa incep prin a felicita pe o colega dea noastracred ca se numestre Simona de la mic. Ro sa ma angajeze, nici nu stiu ce sa mai fac. Am fost sunata si eu pentru interviu.

Every Noise at Once

Floorin este asa cum s-a mai scris mai sus. Nimeni nu va obliga sa lucrati acolo! Dimineata pleci la munca dar nu mai stii in ce directie… Ieri un magazin ,azi