SONATA MUSIM SALJU HAZAMI FREE DOWNLOAD

Beliau juga telah berkolaborasi dengan ramai rakan artis dalam membuat persembahan, penulisan lagu, latihan vokal dan juga pembikinan album. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Pada tahun , lagu ‘Tekad’ telah dirakam semula didalam bahasa Tagalog – ‘Hangang Wakas’. Diatas pembelajaran vokalnya yang hampir sedekad, Hazami telah dipilih untuk menjadi salah seorang mentor didalam program realti ‘Mentor’ di TV3. Sebelum beliau mengeluarkan abum kedua ini, beliau telah merakam kembali lagu Setulus Cintamu penyanyi asal Broery Marantika dengan cara beliau tersendiri sebagai penghormatan terhadap album Broery Marantika yang telah dikeluarkan pada pertengahan

Uploader: Ker
Date Added: 14 February 2011
File Size: 31.93 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 25155
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Norkamal Hazami bin Ahmad atau nama komersialnya Hazami lahir pada 22 Februari di Ipoh, Perak ialah uazami penyanyi dan pencipta lagu di Malaysia. Rencana yang mempunyai hCard Rencana tanpa sumber rujukan. Pada tahunlagu ‘Tekad’ telah dirakam semula didalam bahasa Tagalog – ‘Hangang Wakas’.

Hazami – Sonata Musim Salju

Dalam bahasa lain Tambah pautan. Lagu ‘Tekad ‘ yang ditulis oleh Hazami ini menjadi lagu tema untuk projek tersbut.

Pada 22 Januari beliau telah mengadakan showcase beliau sendiri di Planet Hollywood Sunday’s Nite Live di mana syarikat rakaman suara Warner Music telah mengikat perjanjian usahasama bersama beliau untuk menjadi artis rakaman di syarikat rakaman tersebut pada tahun Beliau juga telah berkolaborasi dengan ramai rakan artis dalam membuat persembahan, penulisan lagu, latihan vokal dan juga pembikinan album.

Pastinya lagu ini akan menjadi pengubat rindu kepada peminat-peminat Hazami yang lama sonata musim salju hazami lagu terbaru dari beliau. Lagu pertama beliau iaitu ‘Sonata Musim Salju’ telah berada didalam Carta Era selama 17 minggu dan lagu tersebut menjadi lagu nombor 1 di Carta Era selama 5 minggu.

Sonata Musim Salju, a song by Hazami on Spotify

Warner Music – Dengan mempertaruhkan album ‘Kata’, dua lagu yang ditulis sendiri oleh Hazami telah mendapatkan sambutan yang hebat oleh pendengar dan lagu-lagu tersebut telah menerima banyak permintaan di stesen radio Malaysia. Kini setelah menyepi hampir 4 tahun dari sebarang sonata musim salju hazami umum dalam dunia muzik, Hazami memperkenalkan dirinya semula dengan persembahan hebat bersama Dayang Nurfaizah serta rakan-rakan di Anugerah Bintang Popular Berita Harian yang ke yang lalu.

  AMAR BAIL BY BANO QUDSIA FREE DOWNLOAD

Ruang nama Rencana Perbincangan. Pada tahunbeliau telah menubuhkan syarikat rakaman beliau sendiri iaitu Hazami Records. Hazami kini telah mencapai cita-citanya untuk bergelar seorang Penulis lagu, Guru vokal dan juga Penerbit.

Hazami kembali membuat kemunculan beliau di kaca televisyen dengan menyertai program realiti Gegar Vaganza musim ke-4 pada tahun di Astro Ria sonata musim salju hazami beliau melayakkan diri ke peringkat akhir bersama-sama rakan artis yang turut serta didalam rancangan tersebut seperti Aishah, Liza Hanim, Lan Solo, Tia Jinbara dan Firman Siagian.

Beliau berkongsikan ilmu vokal kepada pelajar-pelajarnya dan kebanyakkan daripada pelajar-pelajar beliau memenangi pelbagai pertandingan saljuu [ perlu rujukan ]. Sebelum beliau mengeluarkan abum kedua ini, beliau telah merakam kembali lagu Setulus Cintamu penyanyi asal Broery Marantika dengan cara beliau tersendiri sebagai penghormatan terhadap album Broery Marantika yang telah dikeluarkan pada pertengahan Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Ini adalah permulaan kepada banyak lagi lagu-lagu beliau yang akan diperkenalkan nanti.

Join the growing community now!

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Tambahan sonata musim salju hazami Hazami bukan sahaja dikenali di Malaysia, malah turut dikenali di Indonesia, Singapura dan Brunei.

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Pada tahun beliau telah menjadi salah seorang calon untuk kategori Artis Lelaki Baru Terbaik di anugerah berprestij tinggi Malaysia iaitu Anugerah Industri Muzik.

Ini adalah projek duet bersama Ratu Pop Filipina iaitu Kyla dan lagu ini telah menjadi lagu nombor 1 di salah sebuah carta radio di Filipina selama 14 minggu.

  VODAFONE K3770-Z UNLOCK SOFTWARE FREE DOWNLOAD

Berikutan kepada kejayaan lagu-lagu tersebut, ianya telah melayakkan Hazami melangkah ke Anugerah Muzik berprestij tinggi di negara iaitu Anugerah Juara Lagu AJL di TV3 untuk dua tahun berturut-turut pada tahun Kemudian Hazami telah mengeluarkan album kedua beliau iaitu ‘Kata’ sonta November selepas 2 tahun beliau membuat persediaan untuk album ini.

Ianya terhasil selepas dari pengamatan kisah benar yang dialami oleh rakan baiknya sendiri.

Hazami – Sonata Musim Salju Chords – Chordify

Ianya pasti akan menjadi hadiah yang lama ditunggu-tunggu oleh peminat Hazami yang selama 4 tahun kebelakangan ini lebih banyak bekerja dibelakang tabir. Diatas pembelajaran vokalnya yang hampir sedekad, Hazami telah dipilih untuk menjadi salah seorang mentor didalam program realti ‘Mentor’ di TV3.

Hazami kini dikenali sebagai Guru Vokal profesional didalam industri muzik Malaysia. Selain itu, Hazami turut dikenali sebagai ikon motivasi untuk ‘Projek Tekad’ sonata musim salju hazami sonwta oleh sukarelawan dan projek ini telah dirasmikan oleh Menteri Pendidikan Malaysia. Laman ini diubah buat kali terakhir pada Mussim mula mencipta nama dalam industri muzik tanah air pada tahun menerusi lagu saduran berjudul ‘Sonata Musim Salju’ yang merupakan lagu tema drama Korea, ‘ Winter Sonata ‘ yang mana lirik video lagu ini telah mencecah sebanyak 2.

Diambil daripada salmu https: